JEUGDRUIMTE

We gaan verbouwen!

De jeugdruimte wordt verbouwd...

    en dat doen we samen! Wil jij mee helpen met slopen, verven, nadenken, timmeren of gezellig rondlopen en iedereen van het werk houden – vul dan het formulier onder aan de pagina in. Dan zorgen wij dat je niets mist. 

De jeugdruimte krijgt nieuwe meubels

Een styling team is hard aan het nadenken over kleuren, meubels, wanden, vloer en speurt het internet af. Pinterest is op ze vastgelopen!

We doen het samen

Jongeren en ouderen, ervaren bouwlieden en mensen die hun eigen fietsband niet eens kunnen plakken. Samen fixen we deze ruimte.

De jeugdruimte krijgt airco

Tijdens de zomermaanden verandert de ruimte in een oven. Niet fijn. Gelukkig wordt de gehele bovenverdieping D.v. voorzien van Airco!

Next Youth

Nieuwe vensterbanken!

Mag je thuis in de vensterbank zitten? In de kerk mag het wel. In de zomer is dat lekker warm in de zon, en in de winter… lekker warm op de kachel!

Next Youth

Blijft de tv hier aan hangen?

De enorme 65 inch TV die hier aan komt te hangen is behoorlijk zwaar. Maar volgens Tjaco hoeven we ons geen zorgen te maken. Wat ons betreft heeft hij voldoende bewijs geleverd.

Next Youth

Lakken, behangen, verven

Onze tieners en hun ouders steken de handen uit de mouwen. Hier een paar harde werkers op de foto, maar er zijn al heel wat aan het werk gezet. Bedankt allemaal!

Next Youth

Potje (voor) Biljart?

Onze oude trouwen pooltafel ligt in fragmentjes in de afvalcontainer. Repareren was niet meer de moeite waard. Zullen we dan deze mooie bijna nieuwe kopen? Wat vind jij? O wacht, ik hoor net dat-ie al is aangeschaft. surprised

Next Youth

Puntgaaf puntdak

Hier hebben we al wat foto’s over gepubliceerd, maar dit is ook een mooie foto. Trouwens, staat die steunpaal scheef, of lijkt dat maar zo? 

Next Youth

Jans systeemplafond

De liggers van het systeemplafond liggen. Of beter gezegd: de hangers van het systeemplafond hangen. Dankjewel Jan Winkels! Straks leggen we de nieuwe tegels er met groot gemak in.

Klusdag 16 december

Op 16 december hebben we veel gedaan er zijn twee mannen(de ervaringsdeskundigen) in de punt in het dak isolatie gelegd en toen hebben ze een zwart zeil er aan vastgemaakt en daar weer planken tegenaan zodat je een mooie punt krijgt. Er zijn ook een aantal bezig gegaan met het behang van de muren trekken daar waren we vrij lang mee bezig geweest maar nu is het als een stuk mooier geworden. Klik voor meer foto’s even op de blauwe knop daar kunt u alle foto’s zien die er in de loop van het sloopproces gemaakt zijn.

eerste knoop doorgehakt

tijdens deze vergadering is er en knoop doorgehakt over wanneer de eerste klus(zater)dag is. Er zijn ook nog meer dingen besproken. Hartstikke fijn dat er nu al veel dingen duidelijk geworden zijn.

wil je meer weten over de verbouwing en op de hoogte blijven van wat er allemaal achter de schermen gebeurt? Kijk dat eens in de zoveel tijd even weer op de website.

jeugdruimte in het begin

Dit is de jeugdruimte voor de verbouwing. Niet mooi, daarom gaan we hem verbouwen. er komen van allerlei nieuwe dingen in. Denk hierbij aan: barkrukken, nieuwe pooltafel, nieuwe vloer, nieuwe kleur op de muur, de bar wordt gerenoveerd en nog veel meer wordt veranderd.

Sloopdag op 25 november

Op 25 november is de jeugdruimte groot en deels gesloopt. We hebben bijvoorbeeld de dakplaten eraf gehaald, de bar gesloopt en alle spullen verplaatst. Alle mensen die hier aan hebben meegedaan hebben goed werk verricht en we komen nu steeds een stapje dichter bij het mooie eindresultaat.

Ja, houd mij op de hoogte van de verbouwing!

5 + 9 =